Heerlijk varen zonder compromissen

Beleef luxe, snelheid en comfort met Atender.

Ontdek

Genieten op het water

Of u nu op zoek bent naar een pleziervaartuig om te ontspannen met vrienden en familie, of een sportieve boot waarmee u snel uw bestemming kunt bereiken, onze boten bieden de perfecte combinatie van stijl, snelheid en functionaliteit.

asloep.nl

Asloep & Atender in elektrische uitvoering maakt varen speciaal

Onze Asloep en Atender zijn een begrip. Met hun stoere maar ook chique uiterlijk maken ze een verfijnde indruk. De vaareigenschappen zijn subliem en de koersvastheid merk je direct bij de eerste kennismaking. Standaard zijn deze boten voorzien van Vetus / Yanmar diesel motoren.

Elektrisch en geruisloos varen.

Asloep & Atender kunnen ook worden uitgerust met de Vetus E-line elektrisch aangedreven motor. Het Elektrische systeem accelereert krachtiger en sneller dan een dieselmotor.

Er zijn 3 E-line motoren beschikbaar. We beginnen met de 5Kw, vervolgen met een 7,5Kw en eindigen met de 10Kw. Deze laatste zeer krachtige stille motor zullen wij vaker plaatsen in de Asloep 770 en onze mooie Atender 72.

Een elektrische aandrijving zorgt voor rust aan boord. U geniet ongestoord van de natuurlijke geluiden op het water en van elkaar. De motor is makkelijk te bedienen en uw display vertelt u precies hoe lang u nog kunt varen. En: met uw elektrische boot kunt u ook in de toekomst nog overal terecht!

De voordelen van elektrisch varen zijn:

-U kunt op vaarwater varen waar niet met een diesel gevaren mag worden. Let op de grote steden zoals Amsterdam gaan hier steeds verder in met hun beleid.

-Geen motorgeluid dus een conversatie aan boord is aangenamer en geen verstoring van de natuur.

-Je hebt geen uitstoot en trillingen aan boord.

-Minder onderhoud aan de motor

De nadelen zijn:

-Beperkte actieradius maar dat ligt ook aan de stand van je gashendel en accupakket.

-Afhankelijkheid van oplaadpunten bij jou ligplaats

-Aanschaf is duurder dan een dieselmotor

BELEEF LUXE, SNELHEID EN COMFORT MET Atender.

Bij onze Asloep en Atender modellen op deze website staan de huidige prijzen vermeld.

Laat u vooral door ons informeren welke elektrische aandrijving bij u past.